D@D group

Шаблони для MODx

Шаблон MODx - це звичайний CSS шаблон

Шаблон для MODx - це звичайна зверстана сторінка, звичайний CSS шаблон, звичайний html + css документ. І все! Шаблоном може бути як напівпорожня сторінка з кількома тегами, так і дизайн з підключаються CSS, JS файлами і найскладнішою версткою. Будь-який CSS шаблон, що ви знайшли або в інтернеті, або зробили самі, вже є за замовчуванням шаблоном для MODx. Все, що вам потрібно буде зробити, це злегка його налаштувати, але про це пізніше. Це дуже полегшує життя всім: і дизайнеру, якому тепер не доведеться обмежувати себе можливостями системи управління, і девелоперу, який зможе цю неприборкану фантазію втілити в життя. Найчастіше, ця система настільки зручна, що дозволяє об'єднати і дизайнера і розробника / програміста в одній особі.

Порада:

Не потрібно шукати шаблони саме для MODx або заганятися тим, що доведеться довго розбиратися, щоб робити їх самостійно. Зробити шаблони з зверстаної сторінки легше, ніж ви можете собі уявити. Краще сконцентруйте свою увагу на дизайні, який хочете бачити у себе на сайті.

Якщо немає часу, або ви ще не можете зробити дизайн самостійно - шукайте в інтернеті. Варіантів CSS шаблонів, як безкоштовних, так і ексклюзивних, в мережі десятки тисяч. Тільки уникайте у запитах слово «MODx». Воно тільки значно обмежить сферу пошуку.

Ось, в принципі, і все. Хоча ні, ще не зовсім. Я ж обіцяв вам силу-силенну шаблонів, а поки тільки розповів, як їх правильно шукати. Щоб не бути голослівним, я кілька днів витратив на пошуки безкоштовних CSS шаблонів і згораю від нетерпіння поділитися результатами з вами.




Теги:




 




Останні Новини




pisture