D@D tech

Послуги дизайну

Головна » Послуги » Послуги дизайну

Послуги дизайну - це відповідний комплекс робіт нашого колективу, для задоволення Ваших потреб.

Дизайн - це окремий світ, його не можна описати, як технологічний процес, не можна помацати, його можна тільки відчути та отримати задоволення від результатів роботи. Саме дизайн дає основу корпоративного стилю фірми. Саме на нього звертають увагу при знайомстві з Вами.

Дизайнерські послуги і творчість - поняття невіддільні один від одного, тому веб-дизайну важко навчитися, просто вивчивши спеціальні графічні програми, в яких він створюється, дизайнером потрібно народитися. Адже такі художники, як Мікеланжело, Ван Гог, Шишкін та інші народжуються одині на мільйон, а може і рідше. А їх роботи живуть після них ще дуже довго.

Розробка фірмового стилю клієнту дає необмежене поле для прояву своїх здібностей фахівцям - це і розробка логотипів компанії, і барвисте оформлення буклетів і каталогів, створення неповторного фірмового стилю, який буде працювати на імідж Вашої компанії. 

Елементи стилю бренду - це фірмові шрифти, логотип, візитна картка, офіційний бланк компанії, конверт, папка, буклет з поданням послуг, а також інші складові стилю компанії.

У сьогоденні, коли колосальна частина реклами йде на простори Інтернету, значення веб дизайну важко переоцінити.

Веб-дизайн складається з:

  • розробки дизайну сайтів; 
  • розробки рекламних банерів; 
  • розробки флеш заставок для сторіночок фірм клієнта, тощо.

Веб-дизайн націлений передусім для того, щоб барвисто і доступно донести відвідувачам фірмового сайту інформацію про ті товари і послуги, які Ви пропонуєте. При такому виді дизайну відбувається сплав і художніх здібностей дизайнера, і технічного досвіду, адже сайт компанії повинен бути не тільки стильним і помітним, але і перш за все зручним з точки зору пересічного користувача. Особливо важлива ергономіка роботи сайту, збалансованість кольорової схеми та зручність у користуванні.

Акция - бесплатная диагностика оборудования или расходных материалов, консультация по оптимальному использованию и Послуги дизайну в Киеве, при ремонте и(или) заправке у нас!



В связи с COVID-19 мы НЕ РАБОТАЕМ! До восстановления работы осталось:




Теги:




 




Останні Новини




pisture