D@D group

Управління сайтом на MODx

При тому, що MODx має відмінну гнучкість у плані розробки сайтом, він залишається дуже простим у використанні. Більшості початківців користувачів вистачає близько 2 годин для навчання, після чого вони впевнено починають працювати і самостійно освоювати нові можливості. Постійного консультування, як це часто відбувається з іншими CMS, як правило не потрібно.

Що ж дозволяє MODx залишатися таким простим?

Потрібна інформація завжди під рукою

У MODx організований простий список всіх документів, які присутні на сайті. Він організований у вигляді дерева і дуже схожий на звичну концепцію папок і файлів. За допомогою правої кнопки викликається меню, яке дозволяє здійснювати необхідні дії над документами:

  • створювати;
  • публікувати або знімати з публікації;
  • видаляти;
  • переносити;
  • робити копію.

Документи під контролем

Документи в дереві відрізняються своїм виглядом, у залежності від їх налаштування і це дозволяє відразу визначити які дії потрібно зробити для отримання результату. Навіть віддалені документи не викидаються із загального списку, а акуратно закреслюються і виділяються червоним кольором. Також відрізняються опубліковані та неопубліковані документи, а також розташовані в меню.

Не менш цікава можливість копіювати документи, включаючи всі вкладені. Таким чином легко можна створити однотипні розділи за короткий проміжок часу.

Управління TV-параметрами

В залежності від налаштування TV-параметру, який пропонує той чи інший варіант управління, він може виглядати як звичайне текстове поле, випадаючий список, набір прапорців (checkbox), перемикачів (radio), поля для вибору зображення або додаткового поля з великим візуальним редактором.




Теги:




 




Останні Новини




pisture